KURUCU MESAJI

Evrim Eğitim Kurumlarının eğitim deneyimi, uzun yıllara yayılan veçocuklarımızın enerjisi karşısında her zaman taze kalan heyecanımızın bileşkesinden oluşur.

Her sabah eğitim kampüsümüzden içeri girdiğimizde bir binaya değil, bir dünyaya adım atıyoruz. Bu dünya, çocuklarımızın bireysel farklılıklarından,yetenek zenginliklerinden bilişsel renkliliklerinden pozitif enerjilerinden, sosyal ve akademik yansımalarından var olur. Geleceğimizin parlayan yıldızlarının bu çoğulcu zenginlikleri bizlerin geleceğe dair umudunu güçlendirerek sürekli heyecanla ilerlememizi sağlar.

Değişen ve ilerleyen zaman, başarının ölçütlerini de farklılaştırıyor. Bilgiyi almak değil kullanabilme, duygusal ve zihinsel gelişmeyi paralel hale getirebilmeyi, analiz ve sentez yapabilmeyi, yaşam içinde inisiyatif kullanabilmeyi, mutlu olmayı başarabilmeyi getirir.Modern dünyaya açılan kapıöğrenciyi merkeze alan sosyal ve bilişsel gelişimi destekleyen ve rehberlik eden çağdaş eğitim kurumu vizyonu ile gelişir.

Evrim Eğitim Kurumu olarak binlerce çocuğun hayatına bu anlayışla dokunur ve dokunmaya devam edecektir. Değişime inanan 21. Yüzyıl eğitim felsefesine bağlı kalan, dünya vatandaşı yetiştirme alanında adım atan bir anlayışla hareket eder.

94532
Foreign Followers
11223
Classes Complete
25678
Students Enrolled
2678
Certified Teachers

Misyon, Vizyon Ve Değerlerimiz

courses-9

MİSYONUMUZ

Çok yönlü becerilere sahip farkındalığı olan iyi bir ingilizce eğitimi almış, sosyal becerileri sanatsal, sportif ve akademik bireyler yetiştirmek.
courses-8

VİZYONUMUZ

Çağın gereklerine uygun, sürekliliği değil sürdürülebilirliği esas alan, uluslararası standartlara uygun, yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen eğitim kurumlarından biri olmak.
blog-18

DEĞERLERİMİZ

• Bilimsel gelişmeler ışığında yenilikçi olmak
• Eğitim bilimlerinde lider olmak
• Sanat ve sporu yaşam tarzı haline getirmek
• Gezegenin sorunlarına duyarlı olmak
• Bütün canlıların yaşam haklarınasaygı duymak
• Çevre bilincine ve ekolojik dengeye duyarlı olmak
• Bütün insanı değerleri Öncül kılmak
• Finansal okuryazar sahip olmak

YERLEŞKE

Evrim Eğitim Kurumu, 7.500 m2 alana kurulmuş, 1150 öğrenci kapasitesine sahip, 50 dersliği olan bir kampüstür. Açık ve kapalı spor salonları, yarı olimpik kapalı yüzme havuzuna sahiptir. 250 kişilik konferans salonu, etkinlik ve organizasyonlar için gerekli alt yapı ile donatılmıştır. Fen, Görsel sanatlar,müzik, robotik kodlama, satranç, drama, jimnastik, bale atölyeleri ile öğrencilerinin dünyalarını zenginleştiren imkanlara sahiptir. Geniş okul bahçesinde, güvenli servis park alanı farklı yaş kategorilerine göre düzenlenmiş spor ve oyun alanlarına sahiptir.

Cras tristique turpis justo, eu consequat sem adipiscing ut. Donec posuere bibendum metus.

Tony Nguyen, Co-Founder

Meet Our Team

Plugins your themes with even more features.

Owen Christ
After working as a software developer and...
Namrata Parmar
I came to Eduma ten years ago
George Clinton
After working as a software developer and...
George Richards
After working as a software developer and...
Betty Milner
After working as a software developer and...

A Great Place to Grow

Hemen Ara